Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Επιμόρφωση Β1: Ομαδική Εργασία 2 μ-σενάριο




Τίτλος πρότασης σεναρίου: "Εικονική περιήγηση στο Μουσείο της Madame Tussauds" -"Madame Tussauds Celebrity Wax Attraction: A Virtual Tour"

Δημιουργοί: Ανθίππη Χάρου (ΠΕ06), Αικατερίνη Τσακατούρα (ΠΕ06), Ανδρομάχη Παππά (ΠΕ06)

Διδακτικό Αντικείμενο: Αγγλικά Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης

Τάξη/εις: Στ΄ Δημοτικού, Α΄ & Β΄ Γυμνασίου. Το γλωσσικό επίπεδο των μαθητών των συγκεκριμένων τάξεων αντιστοιχεί στα επίπεδα Α2 έως και Β2 του Κοινού Ευρωπαϊκού  Πλαισίου  Αναφοράς  για τις Γλώσσες (CEFR).

Διδακτική ενότητα: Το σενάριο μπορεί να εφαρμοστεί ως συμπληρωματικό υλικό στις παρακάτω ενότητες

   Unit  5 “Travelling through  Time”, Lesson 3 (Αγγλικά Στ΄ Δημοτικού - βιβλίο μαθητή)
   Unit 7 “Tomorrow and… Beyond”, Lesson 1 “Travel Plans” (Think Teen Student’s Book, Α΄ Γυμνασίου Προχωρημένων)
   Unit 3 “Time Out”, Lesson 7 “Get on Board”, Lesson 8 “What an Experience!” (Think Teen Student’s Book, Β΄ Γυμνασίου Προχωρημένων)

Χρονική διάρκεια: 4 διδακτικές ώρες

Προϋποθέσεις υλοποίησης για τον εκπαιδευτικό και τον μαθητή:

Οι μαθητές έχουν διδαχθεί σε διάφορα γνωστικά πεδία όπως ιστορία, νεοελληνική γλώσσα, αγγλικά, θεατρική αγωγή για σημαντικές προσωπικότητες στο χώρο της πολιτικής, της ιστορίας, του θεάτρου, της μουσικής και του κινηματογράφου. Επίσης, γνωρίζουν αρκετές  προσωπικότητες  της σύγχρονης  τέχνης λόγω  της ενασχόλησης τους με τη μουσική και τον κινηματογράφο στον ελεύθερο τους χρόνο.
Για τη διεξαγωγή των συγκεκριμένων δραστηριοτήτων είναι απαραίτητη η χρήση εργαστηρίου πληροφορικής ή αίθουσας πολυμέσων με πρόσβαση στο διαδίκτυο. Επίσης, χρειάζεται μία διαδικτυακή πλατφόρμα συνεργασίας με τους μαθητές (π.χ. edmodo). Τέλος, να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα εικονικής περιήγησης spherical images  απαιτεί flash player.

Σύντομη Περιγραφή/ παρουσίαση του σεναρίου:

Αρχικά οι μαθητές επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Linguapress  και διαβάζουν  το κείμενο “Meet the celebrities in London” ώστε να έχουν μία πρώτη γνωριμία με το θέμα και το σχετικό λεξιλόγιο. Επίσης, η εκπαιδευτικός ζητά από τους μαθητές  να γράψουν τις εντυπώσεις τους στον ειδικά διαμορφωμένο διαδικτυακό τοίχο padlet.
Κατόπιν, οι μαθητές χρησιμοποιώντας τον χάρτη της Google Earth δίνουν γραπτές οδηγίες από κάποιο συγκεκριμένο σημείο του Λονδίνου προς το μουσείο ενώ οι απαντήσεις  δίνονται μέσω μιας google φόρμας με τον τίτλο Giving Directions.

Την 2η διδακτική ώρα  οι μαθητές  περιηγούνται  στις επτά  αίθουσες του μουσείου μέσω του ιστότοπου spherical images διαβάζουν τις πληροφορίες  και επιλέγουν την αγαπημένη τους αίθουσα. Κατόπιν, χωρίζονται  σε  ζευγάρια  και ο καθένας προσπαθεί να  μαντέψει  ποια είναι η αγαπημένη αίθουσα του συμμαθητή /τριας του. Οι διάλογοι γράφονται στο διαδικτυακό εργαλείο  vocaroo  έτσι ώστε να γίνει ανατροφοδότηση στο επόμενο μάθημα. Στη συνέχεια, οι μαθητές παρακολουθούν το ολιγόλεπτο  βίντεο “The London Story- Madame Tussauds” και καλούνται να απαντήσουν τις ερωτήσεις του κουίζ από το ψηφιακό εργαλείο tube quizard. Ως προαιρετική εργασία  ζητείται από τους μαθητές να  αναρτήσουν τα σχόλια τους στο padlet.

Κατά τη διάρκεια της 3ης διδακτικής ώρας οι μαθητές σε  δυάδες περιηγούνται στο μουσείο, επιλέγουν  ένα από  τα κέρινα ομοιώματα, αναζητούν πληροφορίες για την προσωπικότητα μέσω της μηχανής αναζήτησης sweetsearch και γράφουν την συνέντευξη τους στο διαδικτυακό εργαλείο docsstorybuilder.Τέλος, οι μαθητές επικολλούν  το share link της συνέντευξης στην διαδικτυακή πλατφόρμα συνεργασίας  (π.χ. edmodo) με την εκπαιδευτικό.

Την 4η διδακτική ώρα οι μαθητές καλούνται  να εργαστούν  είτε  ανά  δύο ή και τρεις  για να δημιουργήσουν ένα ενημερωτικό φυλλάδιο/πόστερ, χρησιμοποιώντας το διαδικτυακό εργαλείο fotojet. Κατόπιν, το ανεβάζουν στο tricider  που έχει  δημιουργήσει η εκπαιδευτικός. Κατά τη υπόλοιπη διδακτική ώρα, οι μαθητές αξιολογούν τα  ψηφιακά φυλλάδια/πόστερ τους σύμφωνα με τη ρουμπρίκα Poster rubric και, αιτιολογώντας την επιλογή τους στο ψηφιακό εργαλείο tricider, αναδεικνύουν το καλύτερο.

Διδακτικοί στόχοι - Αναμενόμενα αποτελέσματα:

Το παρόν εκπαιδευτικό σενάριο σχεδιάστηκε ως μία πρόταση παιδαγωγικής αξιοποίησης ψηφιακών  εργαλείων για διερευνητική και ενεργητική  μάθηση. Εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο της προσπάθειας εξοικείωσης των μαθητών με τα μουσεία και της θεώρησης τους ως εναλλακτικού εξωσχολικού  χώρου παιχνιδιού  και ως κοινωνικού και πολιτιστικού χώρου μάθησης σε ποικίλα  γνωστικά πεδία, όπως Ιστορία, Αισθητική Αγωγή και Τέχνη.

Συγκεκριμένα, με το διδακτικό αυτό σενάριο προσφέρεται η δυνατότητα στους μαθητές να γνωρίσουν σημαντικά στοιχεία προσωπικοτήτων από το χώρο της Ιστορίας  και της Τέχνης, να εστιάσουν στα μέρη του μουσείου που τους ενδιαφέρουν, να αναζητήσουν περισσότερες γνώσεις, να κρίνουν και να ιεραρχήσουν τα πιο σημαντικά προκειμένου να δημιουργήσουν δικές τους εργασίες, όπως τη συνέντευξη και το φυλλάδιο για το μουσείο. Εν ολίγοις, να συνειδητοποιήσουν την αξία της δυνατότητας που τους προσφέρει η εικονική περιήγηση του μουσείου και να την αξιοποιήσουν στο έπακρο βελτιώνοντας παράλληλα το επίπεδο τους στην αγγλική γλώσσα στην γραπτή και ακουστική κατανόηση καθώς και στην παραγωγή  γραπτού και προφορικού λόγου.

Ειδικότερα, μετά την υλοποίηση της διδακτικής πρότασης αναμένεται να κατακτηθούν  από τους μαθητές οι ακόλουθοι διδακτικοί στόχοι:

Γνωστικοί
-να διατυπώνουν σαφείς οδηγίες ώστε να κατευθύνουν κάποιον επιτυχώς σε ένα συγκεκριμένο προορισμό
-να σταχυολογήσουν στοιχεία και πληροφορίες χρησιμοποιώντας ψηφιακά εργαλεία
-να κατανοούν σωστά ένα κείμενο
-να μάθουν καινούριο λεξιλόγιο σχετικά με το θέμα και να το χρησιμοποιούν για τη παραγωγή γραπτού λόγου είτε εκφράζοντας τις απόψεις τους είτε διατυπώνοντας ερωτήσεις και απαντήσεις σε μια συνέντευξη ή δημιουργώντας  μικρά κείμενα  σχετικά με το  μουσείο
-να δημιουργήσουν κείμενα αξιοποιώντας τις δυνατότητες που τους προσφέρουν τα  περιβάλλοντα πρακτικής γραμματισμού  που αναφέρονται στο συγκεκριμένο σενάριο.
  Ψυχοκινητικοί
-να εστιάσουν στα σημεία που τους εντυπωσίασαν και  να καταφέρουν να τα αναδείξουν με τις αναρτήσεις τους στο διαδικτυακό τοίχο και με τη δημιουργία του φυλλαδίου
-να καλλιεργήσουν την κριτική τους ικανότητα όταν διαβάζουν ένα κείμενο και να εξασκηθούν στην αξιολόγηση της διαδικτυακής πληροφορίας ώστε να επιλέξουν την εγκυρότερη  για το σκοπό που την χρειάζονται
  Συναισθηματικοί
- να  κάνουν συγκεκριμένες επιλογές  είτε μιας προσωπικότητας είτε  μιας  αίθουσας του μουσείου, να τις αιτιολογήσουν και να πείσουν τους συμμαθητές τους με σκοπό να  καταλήξουν σε μια από όλες τις προτεινόμενες επιλογές.

Παρουσίαση του σεναρίου

1η Διδακτική ώρα

Δραστηριότητα 1 (Εισαγωγική)
Ειδικοί Στόχοι: Γνωστική διερεύνηση του θέματος, κατανόηση γραπτού λόγου, εκμάθηση νέου λεξιλογίου, παραγωγή γραπτού λόγου, έκφραση απόψεων και εντυπώσεων.
Περιγραφή: Μετά από εισαγωγή του/της εκπαιδευτικού για το μουσείο της Madame Tussauds, γίνεται σύντομη διερεύνηση των γνώσεων που έχουν ήδη οι μαθητές για το συγκεκριμένο θέμα. Στη συνέχεια, οι μαθητές καλούνται να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της Linguapress και να διαβάσουν το κείμενο “Meet the Celebrities in London!”. Ο εκπαιδευτικός συμπληρώνει τυχόν λεξιλογικές απορίες των μαθητών και ελέγχει, μέσα από μια σύντομη συζήτηση, τον βαθμό κατανόησης του κειμένου από τους μαθητές. Οι μαθητές επισκέπτονται τον διαδικτυακό τοίχο padlet που έχει δημιουργήσει ο εκπαιδευτικός και γράφουν για αυτό που τους έκανε περισσότερο εντύπωση από το κείμενο που διάβασαν.
Τύπος εργασίας: Ατομική
Χρόνος: 25 λεπτά
Φύλλο εργασίας: Παράρτημα - Activity 1

Δραστηριότητα 2
Ειδικοί Στόχοι: Διερεύνηση της ευρύτερης περιοχής του μουσείου με το εργαλείο Google Earth, σύνθεση πληροφοριών για την παραγωγή γραπτού λόγου (οδηγίες κατεύθυνσης).
Περιγραφή: Οι μαθητές καλούνται να φανταστούν ότι χρειάζεται να στείλουν στον φίλο/η τους ένα γραπτό μήνυμα από το κινητό τους με οδηγίες κατεύθυνσης από το κτήριο St Mary’s Church στο μουσείο της Madame Tussauds για να συναντηθούν. Χρησιμοποιούν τον χάρτη της Google Earth για να διερευνήσουν την περιοχή και να συντάξουν το γραπτό κείμενο. Διαμοιράζεται από την εκπαιδευτικό το παρακάτω φύλλο εργασίας για την υποβολή του γραπτού τους κειμένου Giving Directions. Ο διαμοιρασμός μπορεί να γίνει είτε μέσω κάποιας διαδικτυακής πλατφόρμας συνεργασίας  με τους μαθητές, όπως το  edmodo, είτε μέσω blog της τάξης για να στείλουν τις οδηγίες τους. Οι απαντήσεις συγκεντρώνονται από την εκπαιδευτικό και συζητούνται σε ολομέλεια πιθανά λάθη στο επόμενο μάθημα.  
Τύπος εργασίας: Ατομική
Χρόνος: 20 λεπτά
Φύλλο εργασίας: Παράρτημα - Activity 2  

2η Διδακτική ώρα

Δραστηριότητα 3
Ειδικοί Στόχοι: Παρατήρηση και εξερεύνηση του μουσείου της Madam Tussauds μέσω ενός διαδικτυακού εργαλείου εικονικής πραγματικότητας, παραγωγή προφορικού λόγου για επικοινωνιακούς σκοπούς, αξιολόγηση εργασιών των συμμαθητών τους.
Περιγραφή: Η εκπαιδευτικός εξηγεί στους μαθητές πώς μπορούν να περιηγηθούν στο εικονικό μουσείο της Madame Tussauds. Στη συνέχεια, κάθε μαθητής/-ήτρια καλείται να περιηγηθεί στις επτά αίθουσες του μουσείου μέσω του ιστότοπου Spherical Images, να διαβάσει τις πληροφορίες και να επιλέξει την αγαπημένη του αίθουσα. Ο/Η  συμμαθητής-τριά του πρέπει να κάνει 3 ερωτήσεις στα αγγλικά για να βρει ποια είναι η αγαπημένη του/της αίθουσα. Οι ρόλοι αντιστρέφονται, δηλαδή αυτός που απάντησε τώρα πρέπει να κάνει ερωτήσεις και να μαντέψει. Η εκπαιδευτικός περιφέρεται στην αίθουσα ενισχύοντας τους μαθητές να χρησιμοποιούν την αγγλική γλώσσα για τη διεκπεραίωση της δραστηριότητας Οι διάλογοι των μαθητών μπορούν να ηχογραφηθούν σε κάποιο διαδικτυακό εργαλείο όπως το vocaroo (τα ηχητικά αρχεία αυτόματα θα σβηστούν μετά από κάποιο χρονικό διάστημα- αλλά δεν χρειάζεται εγγραφή από τους μαθητές) και να αναρτηθούν οι σύνδεσμοι στη διαδικτυακή πλατφόρμα συνεργασίας. Οι συμμαθητές και/ή ο εκπαιδευτικός την επόμενη φορά παρέχουν ανατροφοδότηση.
Τύπος εργασίας: Ατομική και σε ζευγάρια
Χρόνος: 25 λεπτά
Φύλλο εργασίας: Παράρτημα - Activity 3
   
Δραστηριότητα 4
Ειδικοί Στόχοι: Κατανόηση προφορικού λόγου, επίλυση ερωτήσεων κλειστού τύπου (συμπλήρωση κενού), αναγνώριση λεξιλογίου από τα συμφραζόμενα, παραγωγή προφορικού λόγου, επαφή με αυθεντικό οπτικοακουστικό υλικό και πολιτισμικά στοιχεία της Αγγλίας.
Περιγραφή: Οι μαθητές παρακολουθούν στο YouTube το ολιγόλεπτο βίντεο The London Story - Madame Tussauds όπου η Rebecca Holmes, εργαζόμενη στο μουσείο ως μακιγιέζ, φανερώνει κάποια μυστικά της δουλειάς της και τα στοιχεία που τη συναρπάζουν στο ιστορικό αυτό μουσείο καθώς και στην πόλη του Λονδίνου. Οι μαθητές καλούνται να κατανοήσουν το οπτικοακουστικό απόσπασμα και να απαντήσουν στις ερωτήσεις ενός κουίζ από το ψηφιακό εργαλείο tubequizard. Συγκεκριμένα, οι μαθητές απαντούν σε κουίζ όπου πρέπει να συμπληρώσουν 13 κενά με εκφράσεις χρησιμοποιώντας ρήματα υψηλής συχνότητας στην αγγλική γλώσσα (πχ. say, get, go, know, think, see, make, come κτλ). Ο εκπαιδευτικός ελέγχει το σκορ των μαθητών. Εκπαιδευτικός και μαθητές συζητούν για το περιεχόμενο του βίντεο, τη στάση της Rebecca Holmes απέναντι στη δουλειά της αλλά και στην πόλη που ζει. Εναλλακτικά, οι μαθητές ενθαρρύνονται να αναρτήσουν τα σχόλιά τους και ό,τι τους εντυπωσίασε στον ψηφιακό τοίχο padlet που είχαν χρησιμοποιήσει και στην εισαγωγική δραστηριότητα.
Τύπος εργασίας: Ατομική
Χρόνος: 20 λεπτά
Φύλλο εργασίας: Παράρτημα - Activity 4

3η Διδακτική Ώρα

Δραστηριότητα  5
Ειδικοί Στόχοι: Επιλογή μιας προσωπικότητας του μουσείου για να πάρουν συνέντευξη, ανάπτυξη επιχειρηματολογίας για τον λόγο που την  επέλεξαν, συζήτηση για τη λήψη κοινής απόφασης σχετικά με το άτομο που θα πάρουν συνέντευξη. Κατανόηση γραπτών κειμένων και αξιολόγηση της κατάλληλης πληροφορίας για τη δημιουργία της συνέντευξης. Παραγωγή γραπτού λόγου γράφοντας τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις στην συνέντευξη.
Περιγραφή: Οι μαθητές καλούνται να εργαστούν σε δυάδες και να περιηγηθούν στο εικονικό μουσείο για να επιλέξουν ένα από τα κέρινα ομοιώματα από το οποίο θα πάρουν συνέντευξη για τη δημοσίευση σε ένα περιοδικό. Καλούνται να φανταστούν ότι το ομοίωμα είναι ζωντανό μπροστά τους και να καταγράψουν τη συνέντευξη. Για να φτάσουν στο τελικό προϊόν, οι μαθητές συζητήσουν, αποφασίζουν ομόφωνα από ποιο ομοίωμα θα πάρουν συνέντευξη, ψάχνουν πληροφορίες για τη ζωή αυτής της προσωπικότητας μέσα από την ασφαλή μηχανή αναζήτησης sweetsearch.
Για να γράψουν τη συνέντευξη τους χρησιμοποιούν το δωρεάν διαδικτυακό εργαλείο docsstorybuilder. Όταν τελειώσουν την εργασία τους, επικολλούν το share link στην διαδικτυακή πλατφόρμα συνεργασίας (π.χ. edmodo). Οι εργασίες συλλέγονται από την εκπαιδευτικό και παρέχεται ανατροφοδότηση για πιθανές βελτιώσεις. Αφού γίνει η διόρθωση από τους μαθητές, η εκπαιδευτικός δημοσιεύει σε ένα ομαδικό ψηφιακό περιοδικό μέσω του εργαλείου issuu όλες τις συνεντεύξεις και το ενσωματώνει στο blog της τάξης.
Τύπος εργασίας: Συνεργατική (ζευγάρια)
Χρόνος: 45 λεπτά
Φύλλο εργασίας: Παράρτημα - Activity 5

4η Διδακτική Ώρα

Δραστηριότητα 6
Ειδικοί Στόχοι:  Δημιουργία ψηφιακού ενημερωτικού φυλλαδίου/πόστερ για το μουσείο με τις βασικές πληροφορίες, π.χ. τοποθεσία, μετακίνηση, ώρες λειτουργίας, αντίτιμο εισόδου, ιστότοπος, πλησιέστερος σταθμός μετρό. Επίσης, αξιολόγηση των δημιουργιών των συμμαθητών τους.
Περιγραφή: ΟΙ μαθητές εργάζονται  σε μικρές ομάδες  για να δημιουργήσουν ένα ψηφιακό φυλλάδιο με βασικές πληροφορίες για το μουσείο της Madame Tussauds. Καλούνται να εξερευνήσουν και να επιλέξουν μέσα από την ασφαλή πηγή αναζήτησης sweetsearch πληροφορίες για το μουσείο. Στη συνέχεια, καλούνται να συνεργαστούν για να συνθέσουν τις πληροφορίες τος, να επινοήσουν ένα σλόγκαν και  να γράψουν  ποια  είναι τα πιο εντυπωσιακά  τμήματα του μουσείου,  κατά τη γνώμη τους. Θα προσθέσουν, επίσης φωτογραφίες (δωρεάν χρήσης) για να φιλοτεχνήσουν ένα εντυπωσιακό ενημερωτικό φυλλάδιο. Χρησιμοποιούν το δωρεάν (και χωρίς εγγραφή από τους μαθητές) διαδικτυακό εργαλείο fotojet για τη δημιουργία του ψηφιακού φυλλαδίου και αποθηκεύουν το τελικό προϊόν σε μορφή jpg στον υπολογιστή τους. Τέλος, ανεβάζουν την αφίσα τους στο ψηφιακό εργαλείο  tricider που έχει δημιουργηθεί από την εκπαιδευτικό. Στο επόμενο μάθημα  οι μαθητές αξιολογούν τα ψηφιακά φυλλάδια/πόστερ ψηφίζοντας το καλύτερο σύμφωνα με την ρουμπρίκα Poster Rubric και αιτιολογώντας την επιλογή τους στο εργαλείο tricider όπου είχαν ανεβάσει τις εργασίες τους.
Τύπος εργασίας: Συνεργατική (ζευγάρια)
Χρόνος: 45 λεπτά
Φύλλο εργασίας: Παράρτημα - Activity 6




  

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

Φύλλα Εργασίας







Activity 1

Step 1:
Visit the Linguapress website at http://linguapress.com/intermediate/tussauds.htm and read the text “Meet the Celebrities in London!”.

Step 2:
After you have read the text, go to the padlet wall “Madame Tussauds: Celebrity Wax Attraction” at https://padlet.com/andromachi_pappa/mrgs15oa6xwr and write what impressed you the most on the text.

Instructions:
It’s easy! Just double-click on the wall and start writing. Don’t forget to enter your name and class on the top of your post (Title). When you have finished, just click outside your post.
You can also reply to a partner's comment.






Activity 2

Imagine you are outside Madam Tussauds’ museum. Your friend is outside St Mary’s church and he wants to come to your place. Send him a message with written directions via your mobile.

Step 1:
Use this map https://goo.gl/C6M7XL to zoom in and see how you can get from one building to the other.

Step 2:
Write your directions here: https://goo.gl/forms/o9xAz7rvoj1IButqO







Activity  3

Go round the seven halls/rooms of the museum through the website Spherical Images. Read the information for each room and choose your favourite one. Your partner should do the same. Don’t tell each other which room you have chosen!
Ask him 3 questions in English to find his favourite room.Then answer his questions to help him find your favourite room. Record your dialogue here: vocaroo.
Post the link you get on our edmodo platform. 







 Activity 4

Step 1:
Watch a 2-minute video entitled “The London Story - Madame Tussauds”  on YouTube at https://www.youtube.com/watch?v=LmhOMk6CEzU.
In this video, Rebecca Holmes, who works as a colouring artist at the museum, reveals some of the secrets of her work and all the things that she finds really exciting about this historical museum and the city of London.

Step 2:
Go to TubeQuizard at https://goo.gl/Z96Pcw and fill in the blanks of the vocabulary quiz.

Instructions: There are 12 verbs that are extremely important because they cover 45 per cent of all verbs in spoken English. Here they are: say, get, go, know, think, see, make, come, take, want, give and mean.
Switch off the sound on your device and fill the gaps with these verbs.
Then listen again and check.

Step 3 (optional):
You can go the the padlet wall we used in Activity 1 and post any comment, impression  or opinion on the video you have watched.







Activity 5

You are a columnist in a magazine and you are asked to write an interview you take from a famous person at Madam Tussauds’.

Step 1:
Explore with your partner Madam Tussauds’ museum through this website: Spherical Images. Choose together one of your favourite wax statues.

Step 2:
Imagine it is a real person and prepare an interview for your column in the magazine.
Search for information and take notes about this person through this search engine:  sweetsearch 

Step 3:
Use this tool to write your interview docsstorybuilder. When you finish post the share link in our edmodo platform.

Step 4:
Next time have a look at the interviews shared by the other pairs. Which one did you like the best and why?






Activity 6

Work in groups of three to create a digital poster on Madam Tussauds’ museum. 

Step1:
Use sweetsearch to search for information to include in your poster. Take notes about the location, access - nearest bus stop/metro station, opening and closing hours, entrance ticket price, impressive rooms to visit, special events and other extra information you may think about.

Step 2:
Use this tool fotojet to create your poster. Add your information, a slogan and images (clipart provided on the tool or free creative commons pictures) to decorate your poster. When you finish, save your poster as jpg on your laptop and then upload it on tricider.

Step 3:
Use this rubric: poster rubric  to assess the other groups’ posters. Vote for your best one and add the pros and cons for it on tricider.   




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου